2017 Mutlu Huzurlu Günler Getirsin

Ebediyete uzanan hayalleri olmalı insanın,onu alıp arşa yükseltmeli,onu alemin en değerlisi kılmalı.Gözyaşları olmalı insanın,geleceğe dair korkuları için döktüğü.
Duaları olmalı,alemi şumul.secdeleri olmalı birde,hep gelecek için büyüyen secdeleri.
“Siz dünyanın geçici yararını istiyorsunuz. Oysa Allah (size) ahireti istemektedir” Enfal 67..
“Nasıl yaşıyorsanız, öyle ölürsünüz. Nasıl ölürseniz, öyle de dirilirsiniz. (Hadis-i şerif)”
Eğer sizlerde” yeni bir seneye nasıl girerseniz bütün senenin öyle geçer” diyedüşünüyorsanız,
Haydi öyleyse yapabileceklerinizin en iyisini bir tanede değil birçok iyi şeyler yapın
Hatirlamanizi istediğim ise :
Bakara:156.ayet
Meal;”Onlar ki, kendilerine bir musîbet isabet ettiği zaman: “Biz muhakkak ki Allah içiniz (O’na ulaşmak ve teslim olmak için yaratıldık) ve muhakkak O’na döneceğiz (ulaşacağız).” derler.”
İste bu anlamda kendimizi gelecek ümidinde olduğumuz gunlere hazirlarken yeni başlangıçlara geçerken hep hatırımızda olmalı bu ayet.
Bu gece Allahın ayetlerini okuyun,secdelere kapanın gücünüzün yettigine kadar.Dualarınızı yıldızlar gibi savurun semalara,nasuh tevbelerinizi daha bir içten yapın.
Bakın nasıl güzel,nasıl bereketli geçecek bütün sene.
Özünden kopmadan,batıla sapmadan,Haktan ayrılmadan geçecek nice yıllar için Rabbimden istiyorum,Dertlilere Deva,Hastalara Şifa,Huzursuz Gönüllere Huzur,Borçlulara Eda,Sevenleri Birbirine Hayırlı etmesini..
Gelecek günlerde Rabbimizin istediği gibi bilinçli,Şuurlu O’nu bilip tanımaya çalışanlardan ve Sevgili resulunun ümmetliğine kabul edilmiş kullardan olarak 2016 yi tamamlayabilen ömrünün sayılı nefeslerini boşa harcamayanlardan olabilmeyi diliyorum sizde diliyorsanız bu duama AMİN deyin lütfen.. Gelecek Günleriniz Güzel Olsun…

Hiç yorum yok: